Ο Τσίπρας εξαφανίζει τον Παπακαλιάτη

Η επιστροφή του κ. Αλέξη Τσίπρα, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στα τηλεοπτικά δρώμενα, μέσω των ειδήσεων του Star, απέδειξε τη θριαμβευτική κυριαρχία του έναντι του κ. Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Αυτός ήταν, εξάλλου, και ο βασικός λόγος της δυναμικής επανεμφάνισης του, και όχι η πολιτική τοποθέτηση του όσον αφορά στις οικονομικές εξελίξεις που ταλαιπωρούν τη χώρα μας. Ο κ. Τσίπρας επέδειξε τη χαρισματική παρουσία του στο τηλέοπτικό γυαλί μέσα από το studio του Star, κλέβοντας την παράσταση από κάθε άλλη είδηση που παρουσιάστηκε στο σχετικό δελτίο. Με αγέρωχο ύφος που αιωρούνταν προς απροσδιόριστη κατεύθυνση, κάπου πίσω και αριστερά από το μαγευμένο θεατή, και αγνοώντας επιδεικτικά τον παρουσιαστή, προέβη σε κάποιες ολίγον τι γενικές και απροσδιόριστες δηλώσεις που κρίθηκαν κατά κοινή ομολογία δευτερεύουσας σημασίας εν συγκρίσει με την ίδια την παρουσία του.

Ο κ. Παπακαλιάτης διαγράφτηκε αυτομάτως από την ενεργή μνήμη των θηλυκών θεατών στη θέα του κ. Τσίπρα, ενώ δεν σχολίασε αν σκοπεύει να προβεί σε μελλοντική τηλεοπτική “απάντηση” για να ξανακλέψει τις εντυπώσεις – ίσως αφού δεν προσπαθήσαμε και από πλευράς μας να τον εντοπίσουμε για να αποσπάσουμε κάποια δήλωση του διότι βαριόμασταν και έκανε και ψοφόκρυο.

  • Anonymous

    ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!

    • Anonymous

      A reply to this comment… really funny.