Να που πήγαν τα εκατομμύρια του Τσοχατζόπουλου

Έγκυρες φήμες θέλουν συγκλονισμένους τους ερευνητές της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος που ανακάλυψαν το πιο κρυφό μυστικό του.

Είναι δυνατόν τόσα και τόσα εκατομμύρια ευρώ να έπεσαν σε ένα μάτσο τούβλα; Αυτή η ερώτηση βασάνιζε το Βασίλη, περιπτερά από τον οποίο ψωνίζει συχνά τσιγάρα ερευνητής στην υπόθεση του κ. Τσοχατζόπουλου. Κάποια στιγμή, και με την υπόσχεση της πλήρους εχεμύθειας, ο συχνός πελάτης του, τον ενημέρωσε σχετικά με τη συγκλονιστική ανακάλυψη της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος – που, πιθανότατα, οι απλές μάζες δεν θα μάθουν ποτέ.

Μια κρυφή πόρτα, πίσω από μια ντουλάπα, στο πίσω μέρος του οικήματος, οδηγεί σε μια σπηλιά, αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους. Τα συστήματα ασφαλείας που είχαμε ακούσει πως έζωναν το σπίτι είναι μόνο η αρχή, αφού κατά την κάθοδο, οι ερευνητές συνάντησαν ακόμη πιο εξελιγμένες μεθόδους προστασίας, αρκετές από τις οποίες πραγματικά πρωτότυπες – εκτιμάται πως είναι εξειδικευμένες παραγγελίες από ανώνυμες εταιρείες στην Κίνα.

Στο τέλος της διαδρομής, το μεγαλύτερο τμήμα του σπηλαίου είναι τροποποιημένο ώστε να θυμίζει το αντίστοιχο του Σκοτεινού Ιππότη. Και μέσα του υπάρχει και όλος ο αναμενόμενος εξοπλισμός.

Ναι, λοιπόν, κυρίες και κύριοι. Ο κ. Τσοχατζόπουλος είτε προσπαθούσε να γίνει ο Batman, είτε είναι ήδη και μας το έκρυβε. Και στις δυο περιπτώσεις, προφανώς σκοπός του δεν ήταν το προσωπικό όφελος, αλλά το καλό όλων μας – και φυσικά της Gotham City.

Ευτυχώς, το PiPES magazine έχει πρόσβαση και σε φρουρό πλησίον του κ. Τσοχατζόπουλου – στον οποίο και ζητήσαμε να του μεταφέρει δυο ερωτήσεις. Στο αν σκοπεύει ποτέ να αποκαλύψει το μυστικό του μας απάντησε απλά πως δεν επιθυμεί να κάνει κάποιο σχόλιο. Στο γιατί δεν είδαμε αποτέλεσμα από τη δράση του ως Batman, πώς και δεν ακούσαμε για αυτόν, γιατί δεν είδαμε αποτέλεσμα από τις επενδύσεις που έκανε με τα χρήματα μας οσάν Έλλην Bruce Wayne, απάντησε σταράτα – και, άρα, έμμεσα και στην πρώτη ερώτηση μας – πως προτεραιότητα είχε η Gotham City.

  • ducklord

    We should have a new test comment as well, shouldn’t we? Let’s see if anyone notices it before we officially relaunch! 😀