Αργύρης Ντινόπουλος: Θα γίνω Κυριλέ και Ρέιβερ

Ο πάλαι ποτέ δημοσιογράφος και μη εκλεγείς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κύριος Αργύρης Ντινόπουλος, μετά την πρόσφατη αποτυχία του με την κάθοδο στις εκλογές και αφού πλέον δεν γινόταν δεκτός σε κανένα κανάλι ως δημοσιογράφος ξανά, αποφάσισε να κάνει διαφορετικό, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία του ως ρεπόρτερ.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος:

Quote:

Ποτέ δεν θα εγκαταλείψω το όνειρό μου να είμαι υπουργός και αρχηγός κόμματος, ίσως και πρωθυπουργός στην πορεία, μα όπως κατάλαβα από την προεκλογική περίοδο, μου λείπει η δυνατή απήχηση στη νεολαία. Κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει, καθώς πάντα πήγαινα στην Μύκονοοοοοο και γνωρίζω απ’ έξω όλα τα συνθήματα της Α και ΟΥ ΔΑΠ-ΝΔ-ΦΚ.
Για τον λόγο αυτόν, θα αναβιώσω την μόδα των ρέιβερς, με τα ηδονικά και ελευθεριακά ρέιβ πάρτι που γνωρίσαμε κατά την δεκαετία του 90, μέσα από τα πολύ ενδιαφέροντα ρεπορτάζ μου και τις μετέπειτα συζητήσεις με την Μάνα Ρέιβερ.
Έτσι θα ακολουθήσω τα βήματα του γνωστού ρέιβερ από εκείνο το αλησμόνητο ρεπορτάζ μου και θα γίνω κυριλέ, ενώ συγχρόνως θα βλέπω κύκλους.
Να έτσι:

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-2

Και το πρότυπο, για να γίνουν και οι συγκρίσεις:

vlepw-kyklous-alitheia

Και για όσες/όσους δεν θυμούνται το βίντεο με το ρεπορτάζ, από το θρυλικό ρέιβ πάρτι του 1995:

Καλή επιτυχία από εμάς στον κύριο Ντινόπουλο, ολόθερμα του ευχόμαστε να γίνει κυριλέ και ρέιβερ.

Φιλελευθεριστής, απόφοιτος του πανεπιστημίου Ουάνγκ της Βόρειας Κορέας, στον ελεύθερο χρόνο του εκπαιδεύει χρυσόψαρα, γράφει στίχους και τους twittάρει, ενώ δηλώνει φανατικός θαυμαστής της Λιάνας Κανέλη Συγχρόνως διατηρεί συχνή επικοινωνία με το πνεύμα του Έλβις Πρίσλεϊ. Ψηφίζει και στηρίζει ΠΑΣΟΚ.
  • Monos & Manos

    Δάκρυσα!