Βαρουφάκης: “Η Ελλάδα είναι δεσμευμένη να παραμείνει στην Eurovision”

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Κώστα, ο νέος υπουργός οικονομικών μας, Γιάννης Βαρουφάκης, εξήγησε πως μία δήλωση του για κάποιον λόγο παρερμηνεύτηκε.

γιάννης_βαρουφάκης_003

Όπως μας είπε ο Μπάμπης, παιδικός φίλος του Κώστα, με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία αργά χθες το απόγευμα ο νέος υπουργός οικονομικών μας, Γιάννης Βαρουφάκης, ίσως λόγω προφοράς, ίσως λόγω προβλημάτων ηχητικής, μία δήλωση του παρερμηνεύτηκε.

Quote:

Δεν είπα, Κώστα μου, “Ευρωζώνη”. “Eurovision” είπα. Απλά, μάλλον “έβαλα λίγο περισσότερη προφορά” από όση μπορούσαν να καταλάβουν οι δημοσιογραφίσκοι που την αναμετάδοσαν.

Έτσι, η δήλωση του…

Quote:

Η Ελλάδα είναι δεσμευμένη να παραμείνει στην ευρωζώνη…

…μετατρέπεται σε…

Quote:

Η Ελλάδα είναι δεσμευμένη να παραμείνει στην Eurovision.

Όπως εξήγησε στον Κώστα, και μετέφερε σε δημοσιογράφο μας ο φίλος του, Μπάμπης, μια από τις παραμέτρους που είχε θέσει η Τρόικα για να μπορεί η χώρα μας να συνεχίσει να λαμβάνει οικονομική βοήθεια, σχεδόν απευθείας διά χειρός Μέρκελ, ήταν πως θα έπρεπε να συνεχίσει να παρέχει απλόχερα τον γέλωτα μέσω των συμμετοχών της στο κυρίαρχο μουσικό συμβάν της Ευρώπης.

Quote:

Ακόμη και αν μας διώξουν κακήν-κακώς από την ΕΕ, θα πρέπει να στέλνουμε κόσμο στην Eurovision, Κώστα μου…

…φαίνεται να είπε ο κ. Βαρουφάκης στον Κώστα, όπως πληροφόρησε τον δημοσιογράφο μας ο Μπάμπης, λίγο πριν η συζήτηση μετατραπεί σε versus απόψεων για το αν θα ήταν καταληλότερος υποψήφιος για τον επόμενο διαγωνισμό ο Κώστας Μαρτάκης ή ο Τζίμης Πανούσης.