Επαναστατικός βηματοδότης για τον Επίτιμο

θα τον διατηρήσει στη ζωή, τουλάχιστον μέχρι να γίνει πρωθυπουργός η Ντόρα

mitsotakis-00

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε συμπτωματική βραδυκαρδία, εντελώς συμπτωματικά, αν και ανεξακρίβωτες πηγές, φέρουν τον Επίτιμο να έπαθε ντουβρουντζά, μόλις διαπίστωσε ότι θα γινόταν πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας.

«Για την αντιμετώπισή της αποφασίστηκε η τοποθέτηση βηματοδότη, η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθεις του διακεκριμένου καρδιοχειρούργου Δρος Αντώνη Στάρκου. Η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος αναμένεται να βγει αύριο από το νοσοκομείο, δεν εμπνέει καμία ανησυχία» αναφέρει η ανακοίνωση.

heart-pacer-ironman

Όπως αποκάλυψε ο Δρ Στάρκος, ο βηματοδότης που τοποθετήθηκε στον Επίτιμο, αποτελεί ένα νέο, επαναστατικό είδος στο είδος του, το οποίο κάνει χρήση της πατενταρισμένης τεχνολογίας φωτεινού στεφάνου. Συγκεκριμένα, ο βηματοδότης φέρει κυκλικό φωτεινό στέφανο στην περιφέρεια, ο οποίος επιτρέπει την άμεση εξακρίβωση της λειτουργικότητας της συσκευής.

Όπως αποκάλυψε, αποκλειστικά στις PiPES, ο Δρ Στάρκος:

Quote:

Σε περίπτωση που ο βηματοδότης πάψει να λειτουργεί, το φως θα σταματήσει να εκπέμπεται και αυτό θα σημάνει την παύση των ζωτικών λειτουργιών του Επιτίμου και τον επακόλουθο θάνατό του.