Η Ελλάδα κηρύττει τον πόλεμο στην Τουρκία

Ο Καμμένος εφαρμόζει το blitzkrieg και καταλαμβάνει την Ανατολική Θράκη

tanks

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση που αιφνιδίασε τους πάντες, ο νεοδιορισθείς υπουργός Αμύνης, Παναγιώτης Καμμένος, κήρυξε αιφνιδιαστικά τον πόλεμο στην Τουρκία, αφήνοντας άφωνη την κοσμική Αθήνα, αλλά και γενικότερα τον Κόσμο.

Η πρωτοφανής ταχύτητα και ακρίβεια με την οποία ο κος Καμμένος εκτέλεσε το σχέδιό του, προδηλώνει μια προμελετημένη κίνηση, η οποία σχεδιαζόταν εδώ και πολύ καιρό.

Quote:

Με αιφνιδίασε εντελώς!

τόνισε εμβρόντητος ο Αλέξης Τσίπρας, μόλις έμαθε τα καμώματα του υπουργού του.

Quote:

Δε μου κοβόταν το χέρι, πριν του το δώσω για να κάνουμε συγκυβέρνηση;;

συνέχισε.

Ο Π. Καμμένος μετέβη την νύχτα, σαν τον κλέφτη, στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΣ, μπήκε στο γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας, ο οποίος κοιμόταν και τον… ξύπνησε. Αφού του έδωσε 20 μέρες φυλάκα, του έδωσε εντολή να πατήσει το Κόκκινο Κουμπί για την έγερση όλων των παραμεθόριων μονάδων και την άμεση κινητοποίηση των συνοριακών ταγμάτων. Όλες οι άδειες ανακλήθηκαν και οι φαντάροι μπήκαν κακήν κακώς στα άρματα, με προορισμό την Κωσταντινούπολη. Δυστυχώς αεροσκάφη δε σηκώθηκαν, γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για καύσιμα. Όπως αποκαλύπτει το PiPES, οι στρατιωτικές ασκήσεις, στις οποίες βλέπουμε ελληνικά F16 να πλήττουν στόχους, είναι βιντεοσκοπημένες από το 2008.

Quote:

Γαμώτο και μετρούσα 2 και σήμερα για την απόλυσή μου!

δήλωσε ένας γκαντέμης στρατιώτης στον πολεμικό μας ρεπόρτερ, Τιμολέοντα Τουφεκτσή.

Ήδη οι ελληνικαί δυνάμεις προελαύνουν, έχοντας αιφνιδιάσει τους Τούρκους, και βρίσκονται στα πρόθυρα της Ανδριανούπολης, χωρίς να έχουν συναντήσει καμία αντίσταση, καθώς την ώρα της εισβολής, ο εχθρός έβλεπε Ταμάμ στον ΑΝΤ1.

Παρακάτω βλέπετε σε αποκλειστική φωτό του PiPES, δύο ελληνικά άρματα μάχης, τα οποία διασχίζουν τον Έβρο. Δυστυχώς τα δύο συγκεκριμένα κόλλησαν στον πυθμένα του ποταμού. Αλλά, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της 14ης Ταξιαρχίας Πυροβολικού και Τοξοβόλων:

Quote:

Ευτυχώς είχαμε κι άλλα.

Ελληνικός-Στρατός-580x254

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον κο Καμμένο απέστειλε ο συγγραφέας, φιλέλλην και γνωστός για τις μετριοπαθείς του απόψεις, αλλά και την απέραντη αγάπη του για τον τουρκικό λαό, κος Κωνσταντίνος Πλεύρης:

Quote:

Καλός Τούρκος είναι ένας νεκρός Τούρκος.

κατέληξε ο κος Πλεύρης, με το μήνυμά του, αφού πρώτα τόνισε την ανάγκη για φιλική διευθέτηση των διαφορών μεταξύ των γειτόνων χωρών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίδραση από το Λευκό Οίκο, καθώς ο Πρόεδρος Ομπάμα γευματίζει με τον Ινδό ομόλογό του, στο Νέο Δελχί. Μετά το επιδόρπιο, αναμένεται η ενημέρωσή του και ακολούθως μια πρώτη εκτίμηση του αμερικανού Προέδρου.

note

Το PiPES, εννοείται, ότι θα σας κρατά ενήμερους για τις εξελίξεις, τις οποίες αποκρύπτουν εντέχνως όλα τα άλλα ΜΜΕ, για προφανείς πολιτικούς λόγους, στα πλαίσια της γνωστής ανθελληνικής και σιωνιστικής προπαγάνδας τους, που ως μοναδικό σκοπό έχει την υποβάθμιση του Έθνους μας, συρρίκνωση της χώρας και απεμπόλησης όλων των αναφαίρετων εθνικών και κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.