Η Konami τιμάει τον Κώστα Καραμανλή

Άλλο ένα μεγάλο επίτευγμα, που μας κάνει περήφανους και αφορά τον μεγάλο πολιτικό άνδρα και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Όπως είναι γνωστό, αυτός ο εξέχων πολιτικός εκτός από μερακλής είναι και αιώνιος έφηβος, κάτι που το αποδεικνύει στην πράξη, λιώνοντας -κυριολεκτικά- στο Playstation, με το αγαπημένο του παιχνίδι Pro Evolution.
Είναι γνωστά τα θρυλικά τουρνουά και οι νύχτες PRO που έχουν διεξαχθεί στην Ραφήνα, τόσο με φίλους, όσο και με κομματικούς αντιπάλους, δείχνοντας την μεγάλη του κλάση στο άθλημα.
Μάλιστα είναι γνωστό πως ο Κώστας Καραμανλής είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει τερματίσει δεκάδες φορές το παιχνίδι, έχοντας σερί νικών και πρωταθλημάτων, κάτι που τον έχει αναδείξει στην πρώτη θέση από τις λίστες των παικτών που είναι δημοσιευμένες στο επίσημο site του παιχνιδιού.

hqdefault

Αυτό όπως φαίνεται το πρόσεξαν τα στελέχη της Κonami, της εταιρείας που έχει δημιουργήσει τον συγκεκριμένο τίτλο και αποφάσισαν να τον τιμήσουν.
Για τον λόγο αυτόν, ταξίδεψε στην Αθήνα ο πρόεδρος της εταιρείας, κύριος Γιανγκ Τσόουν, μαζί με μέλη του διοικητικού συμβουλίου και σε μια σεμνή τελετή στο Πολιτιστικό Κέντρο Ραφήνας, απονεμήθηκε στον φανατικό pro παίκτη Κ. Καραμανλή, ένα χρυσό χειριστήριο για το νέο του PS4.
Η τελετή ήταν σεμνή δεν δόθηκε δημοσιότητα και μετά το πέρας της, ακολούθησε δείπνο στου Τάσου, την αγαπημένη ταβέρνα του πρόεδρου και χρυσού παίκτη του pro πλέον.
Ο κύριος Γιανγκ Τσόουν, αρκέστηκε σε μια λιτή δήλωση:

Είναι τιμή για την Konami να έχει τέτοιους fans και ελπίζουμε το παράδειγμα του κυρίου Καραμανλή να το ακολουθήσουν και άλλοι άντρες της πολιτικής σκηνής του πλανήτη.

Ο τέως πρόεδρος, αρκέστηκε -όπως μας έχει συνηθίσει- σε μια σιβυλλική δήλωση:

Τα καλύτερα τουρνουά έρχονται και τα τάκλιν πια θα ανακόπτονται με πέναλτι.

Ευχές και από εμάς στον πρόεδρο του ευχόμαστε τα καλύτερότερα και πάντα πρωταθλητής, να μας κάνει περήφανους σαν έθνος και σαν λαό.

Φιλελευθεριστής, απόφοιτος του πανεπιστημίου Ουάνγκ της Βόρειας Κορέας, στον ελεύθερο χρόνο του εκπαιδεύει χρυσόψαρα, γράφει στίχους και τους twittάρει, ενώ δηλώνει φανατικός θαυμαστής της Λιάνας Κανέλη Συγχρόνως διατηρεί συχνή επικοινωνία με το πνεύμα του Έλβις Πρίσλεϊ. Ψηφίζει και στηρίζει ΠΑΣΟΚ.