Θαυμαστής του Κωστή Μπογδάνου, δήλωσε ο Paolo Coelio

Ξύπνησε ο Παλαμάς στον τάφο του επάνω
βγήκε να κάνει ποίηση μαζί με το Μπογδάνο

Αυτή ακριβώς ήταν η πρώτη δήλωση του γνωστού λογοτέχνη και φιλοσόφου Πάολο Κοέλιο, μόλις ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “ΟΝ” του Κωνσταντίνου Μπογδάνου (ποιητή, φιλοσόφου, παρουσιαστή και hipster), η οποία προβλήθηκε από γιγαντοθόνες σε όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου, με απ’ ευθείας μετάδοση από το Megaμου.

mpogdanos3
Όπως συνέχισε ο δημοφιλής φιλόσοφος (ο Κοελιο, όχι ο Κωστής):

Η αλήθεια των πολλών (του καθενός), η αντικειμενική αλήθεια (που συνήθως είναι απόλυτη) και η αλήθεια του Κωστή. Το τρίτο είδος φυσικά ακυρώνει τα άλλα δύο είδη, καθώς το απόλυτο δεν επιδέχεται μέθεξης και γνώμης κι εφόσον η διυποκειμενική πραγματικότητα συντίθεται από υποκειμενικές απόψεις. Η δε αλήθεια του Κωστή είναι σταθερή και συμπαγής σαν τον μόλυβδο!
Όπως η πρώτη αρχή του ακίνητου κινούντος που δίνει κίνηση στις κατώτερες υποστάσεις, σαν αμόλυβδη βενζίνη.[…]
[…] Ο Σαρτρ κάποια στιγμή θα πει, προσπαθώντας να ορίσει τον υπαρξισμό, ότι κανόνας του ανθρώπου είναι ο εαυτός του και οφείλει μόνος του να θέσει τους δικούς του κανόνες.
Ο Ποιητής του Άλφα Τστάνελε, θέτει τους δικούς του κανόνες, τον δικό του κανόνα που δεν είναι άλλος από την επιλογή του ηδονισμού και του ιιουυυ πλέμπα, ως ένδειξη, ως απόδειξη ελευθερίας.[…]

και όπως κατέληξε:

Μετά την εμφάνιση του Κωστή στην φιλοσοφική και πολιτισμική κουλτούρα της ανθρωπότητας, όλοι οι άλλοι ποιητές, στοχαστές και φιλόσοφοι μέχρι τώρα, χάνονται και τα γραφόμενά τους είναι τόσο πλέον χρήσιμα, όσο η μπλε πλευρά μιας γομολάστιχας.

Και ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, μια ακόμα βόμβα ήρθε από τις ΗΠΑ αυτή την φορά, κάνοντάς μας περήφανους ως Έλληνες μα και δείχνοντας πως ο ηδονισμός του Κωστή είναι αντίστοιχος με την ποιητικό του μεγαλείο.
-Το ντοκουμέντο:

767
Φιλελευθεριστής, απόφοιτος του πανεπιστημίου Ουάνγκ της Βόρειας Κορέας, στον ελεύθερο χρόνο του εκπαιδεύει χρυσόψαρα, γράφει στίχους και τους twittάρει, ενώ δηλώνει φανατικός θαυμαστής της Λιάνας Κανέλη Συγχρόνως διατηρεί συχνή επικοινωνία με το πνεύμα του Έλβις Πρίσλεϊ. Ψηφίζει και στηρίζει ΠΑΣΟΚ.