Κυβέρνηση: καμία ανησυχία για συντάξεις και επιδόματα.

Ο αναπληρωτής υπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, διευκρίνισε πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία από πλευράς κυβέρνησης για συντάξεις και επιδόματα.

Quote:

Η νέα κυβέρνηση έχει διασφαλίσει μέχρι το τελευταίο ευρώ κάθε σύνταξη

…είπε μιλώντας στο Mega, και συνέχισε…

Quote:

…ακόμα, όμως, και αν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, που δεν το πιστεύουμε, αισιοδοξούμε, αν και δεν παίρνουμε και όρκο, αφού δεν τα έχουμε ψάξει ακόμα και αρκετά καλά, όχι, δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία από πλευράς μας όσον αφορά σε συντάξεις και επιδόματα.

Αυτούς που βασίζονται σε συντάξεις και επιδόματα για να ζήσουν, ναι, ίσως να έπρεπε να τους ανησυχεί η όλη υπόθεση. Εμείς, όμως, όχι. Γιατί να ανησυχούμε; Τον έχουμε δέσει τον γάιδαρο μας. Οι υπόλοιποι, ας πρόσεχαν.

Οι δηλώσεις του ήρθαν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο κατόπιν άλλων δηλώσεων, από πλευράς του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργου Ρωμανιά, επίσης στο Mega, που μάλλον προκάλεσαν αρκετές ταχυκαρδίες. Όπως είχε πει..:

Quote:

Έχω την αίσθηση ότι το Γενάρη και το Φλεβάρη προβλήματα καταβολής συντάξεων δεν υπάρχουν. Το Μάρτη τα πράγματα θα είναι λίγο σφιχτά, μέχρι τότε όμως θα βρούμε λύση. Ελπίζουμε, δηλαδή, γιατί αλλιώς, έκοψαν τα γάλατα, και μας βλέπω να την κάνουμε κολυμπώντας.