Ο Θεός γυρνά την πλάτη του στην Ελλάδα

Οι 7 Πληγές του Φαραώ χτυπούν το Έθνος, εξαιτίας της άρνησης Τσίπρα να δώσει θρησκευτικό όρκο

AngryGod

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αστρολόγου-Θεολόγου του PiPES, Βιολεταίρας Τσιμπουκίδη, η προκλητική ενέργεια του νεοεκλεγέντους προθυπουργού της χώρας, Αλέξη τσίπρα, να δώσει πολιτικό όρκο, αψηφώντας την οργή του Θεού (ΤΜ), προκάλεσε την Οργή Του. Ως άμεσο αποτέλεσμα, καταγράφησαν 7 Πληγές στην Επικράτεια, μόλις ο Μεγάλος έμαθε ότι ο Τσίπρας δε θα ορκιζόταν στην Ομοούσιο Τριάδα.

Οι 7 Πληγές, που συνέβησαν με χρονική διαφορά μερικών κλασμάτων του δευτερολέπτου η μία από την άλλη:

Quote:

Αποκλείεται να είναι σύμπτωση!

είπε κατηγορηματικά η ρεπόρτερ-αναλύτριά μας. Συνοπτικά, οι 7 Πληγές, τις οποίες θα επακολουθήσουν κι άλλες, πιο βαριές και μεγάλες, είναι οι εξής:

  • 1η Πληγή: Τριάντα άνθρωποι που νοσηλεύονταν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ανά τη χώρα, εξαιτίας της επιδημίας γρίππης, υπέκυψαν ταυτόχρονα.
  • 2η Πληγή: Πέθανε ο Ντέμης Ρούσσος σε ηλικία 69 ετών το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο Υγεία. Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα, λίγο πριν τη μία το μεσημέρι.
  • 3η Πληγή: Τεράστια πυρκαγιά φωτιά ξέσπασε σε υπόγειο χώρο σούπερ μάρκετ, στη συμβολή των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Μάρκου Μπότσαρη στη Γλυφάδα, αποτεφρώνοντας τελικά ολόκληρη τη Γλυφάδα.
  • 4η Πληγή: Εσπευσμένα διακομίστηκε στο νοσοκομείο ο Επίτιμος αρχηγός της ΝΔ, κος Μητσοτάκης, ο οποίος σώθηκε τελευταία στιγμή, χάρη σε μια επαναστατική εφεύρεση.
  • 5η Πληγή: Εξαφανίσθηκαν ως δια μαγείας τα ψηφοδέλτια που έφεραν σταυρό προτίμησης στον κο Τατσόπουλο, υποψηφιο βουλευτή στο Ποτάμι, στερώντας το Έθνος και την Ανθρωπότητα από μια κορυφαία πολιτική φυσιογνωμία.
  • 6η Πληγή: Ο γνωστός τηλεμάγειρας Ευτύχης Μπλέτσας δηλητηριάστηκε από ληγμένο προσούτο και διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό για πλύση στομάχου και κωλονοσκόπηση.
  • 7η Πληγή: Χαμηλή κινητικότητα σπερματοζωαρίων έδειξε η τελευταία ιατρική εξέταση στο σπέρμα του Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος περιέπεσε σε κατάθλιψη.

note

Σημειωτέον ότι και οι 7 προαναφερθείσες Πληγές, προφητεύθηκαν από τον Άγιο Παΐσιο (Προφητείαι Γέροντος Παϊσίου, Εκδόσεις Αδώνιδος, σελ.69)