“Σε πρώτη προτεραιότητα” η συνάντηση με Τσίπρα για τον Σούλτς

Πρώτη συνάντηση Μάρτιν Σούλτς με Αλέξη Τσίπρα σήμερα, στις 14:30 το μεσημέρι, με πίτα-γύρο και Σαμαρά να ακολουθούν σχεδόν αμέσως.

Martin Schulz

Η πρώτη επαφή του νέου πρωθυπουργού μας με έναν κορυφαίο ευρωπαίο αξιωματούχο θα λάβει χώρα σήμερα, στις 14:30. Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, ο Μάρτιν Σούλτς σκοπεύει να κάνει “ότι περνά απ’ το χέρι του για να βοηθήσει σε μία αμοιβαία αποδεκτή βιώσιμη λύση” όσον αφορά στο θέμα της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η συνάντηση αναμένεται πως δεν θα διαρκέσει περισσότερο από μισή ωρίτσα, αφού ο κ. Σούλτς έχει ήδη κλείσει ραντεβού και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στις 16:30, και αισιοδοξεί πως στο ενδιάμεσο θα προλάβει να χτυπήσει ένα πιτόγυρο.

Quote:

Σε κάθε μου επίσκεψη στην όμορφη αυτή χώρα, πρώτη προτεραιότητα είναι να χλαπακιάσω δυο-τρια πίτα-γύρο-απ’όλα με έξτρα τζατζίκι. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Ποιός χέστηκε, μωρέ, για την οικονομία σας, έτσι που τα έχετε κάνει; Από άποψη οικονομικών και οργάνωσης γενικότερα, πάντα τα πηγαίνατέ σκατά. Στο τζατζίκι, όμως… Δεν παίζεστε…

…σχολίασε κατά την ανταλλαγή μηνυμάτων με συντάκτη του PiPESmag σε γνωστό “καυτό forum”.