Άννα Βίσση: Ναι, τα είχα και με τον Τσίπρα

Μια εκ’ βαθέων συνέντευξη έδωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια Άννα Βίσση, σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, η οποία θα ανακοινωθεί και μεταδοθεί τις αμέσως προσεχείς ημερες.
Το PipesMag όμως στάθηκε τυχερό και εξασφάλισε ορισμένα σημεία αυτής της συνέντευξης, καθώς ο ένας από τους οπερατέρ της εκπομπής είναι προσωπικός φίλος.
Έτσι, αν και θα μπορέσαμε περισσότερα, μα προφανώς για λόγους δεοντολογίας δεν γίνεται, θα δώσουμε ένα μικρο απόσπασμα της συνέντευξης αυτής -που είναι και το πιο ενδιαφέρον, έτσι όπως την απομαγνητοφωνήσαμε από το smart-phone του φίλου οπερατέρ που την κατέγραψε.

Anna-Vissi1

-Το σχετικό απόσπασμα, για τα μάτια σας μόνο:

Quote:

[…] –Είσαι ερωτευμένη;

“Στο παρελθόν, έχω μετανιώσει για δηλώσεις που έχω κάνει, γιατί τα συναισθήματα οι άνθρωποι και οι καταστάσεις γύρω μας αλλάζουν ,σε αντίθεση με τα γραπτά που μένουν. Έχω πει ξεκάθαρα ότι είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο,αλλά από κει και πέρα,προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για το ποιος είναι , πως είναι, τι δουλειά κάνει. Το ότι βρήκαν ορισμένοι κάποια στοιχεία,δεν σημαίνει ότι είναι όλα αλήθεια”.

Για σχέση με μικρότερο άνδρα;

“Κάποτε αν μου το έλεγαν θα απαντούσα ότι δεν πιστεύω ότι θα το ζήσω και ποτέ στο μέλλον.Τώρα όμως, επειδή μου συνέβη, δεν έχω πρόβλημα. Εάν ο ρόλος του άλλου είναι εμφανής και δυναμικός στη σχέση μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις την όποια διαφορά ηλικίας και να νιώθεις εσύ η μικρή της σχέσης.
Με τρομάζει το γεγονός, ότι υπάρχουν γυναίκες που πιστεύουν ακόμα πως πρέπει ο άντρας να είναι πιο μεγάλος από αυτές για να κάνουν σχέση. Τα δε περί ανωριμότητας των αντρών και περί σοφίας των γυναικών, ποτέ μου δε τα πίστεψα. Πάντα μέσα στο μυαλό μου είχα την εντύπωση ότι οι γυναίκες λόγω μιας ανασφάλειας που δε μπορούσαν να αντιμετωπίσουν, επέλεγαν να κάνουν σχέση με μεγαλύτερους άντρες με την ελπίδα ότι στην αγκαλιά τους θα βρουν προστασία και οικονομική άνεση.”

Όπως το λες φαίνεται σαν να ήταν κάτι σημαντικό. δεν θα μας πεις λεπτομέρειες, που και ποιος ήταν;

“Σε μία φάση της ζωής σου, ψάχνεις κάτι να σε ταρακουνήσει. Ειδικά στην αρχή, νομίζεις πως βρίσκεσαι στον έβδομο ουρανό… Ζεις μία θυελλώδη σχέση, η οποία μάλιστα σε κρατάει σε άριστη κατάσταση. Κάνοντας πολύ και αχαλίνωτο σεξ, ειδικά μετά από ένα διαζύγιο, για μία γυναίκα που περνά κρίση ταυτότητας είναι σκέτη μαγεία. Είναι φάρμακο σε όλα της τα προβλήματα. Η ερωτική ζωή με μικρότερο άντρα είναι οπωσδήποτε καλύτερη από αυτή με έναν γκριζομάλλη μεσόκοπο κύριο. Έχοντας στο κρεβάτι σου ένα νεότερο άντρα, η σεξουαλική πράξη είναι σαφώς πιο ενδιαφέρουσα, ωστόσο, ο μικρότερος σε ηλικία άντρας δεν σου διασφαλίζει μία μακροχρόνια σχέση. Αυτό είναι αλήθεια. Ο μικρότερος άντρας σε απελευθερώνει σεξουαλικά. Μαζί του, δοκιμάζεις τις αντοχές σου, τα όριά σου.

Και αυτά τα όρια με έκανε και τα ξεπέρασα ο σημερινός πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας, πριν πολλά χρόνια, όταν τον γνώρισα τυχαία στην Σαρωνίδα που είχαν εξοχικό οι γονείς του, μέσω οικογενειακών φίλων. Η έλξη ήταν αμοιβαία και κεραυνοβόλα. Την ώρα που προσπαθούσε να με πλησιάσει, ένιωσα σαν με διαπερνούσε κύμα ηλεκτρισμού. Σαν να έκανα κάτι το απαγορευμένο. Σαν να βρισκόμουν στο σχολείο. Αυτό κορύφωνε την αγωνία μου για το πότε θα με αγγίξει.”

Πως ήταν δηλαδή ο Αλέξης σαν άντρας, εραστής;

“Πολύ το προχωράς και θα μου επιτρέψεις να μην μπω σε λεπτομέρειες. Όμως, με τον Αλέξη ένοιωθα γυναίκα, μπορούσα να φαντασιώνομαι ελεύθερα, χωρίς αναστολές. Πέρα από τα πρέπει… νιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα, σαν να έχω κάνει κούρα περιποίησης. Νιώθω άλλος άνθρωπος, αισθάνομαι όμορφα… είχα πολύ καιρό να αισθανθώ έτσι.
Και ναι για να σε προλάβω, ερχόμουν από μια καταθλιπτική και μίζερη σχέση που είχα με το τέως πρωθυπουργό (βουλευτή τότε) Αντώνη Σαμαρά!” […]

Αυτό ήταν το απόσπασμα, δυστυχώς δεν μπορούμε να βάλουμε άλλο, θα μας κυνηγήσουν, αλλά το συμπέρασμα είναι πως δυο πρωθυπουργοί είχαν σημαδιακή σχέση με μια μεγάλη κυρία που διαμόρφωσε γενιές στην ελληνική κουλτούρα του πολιτισμού…

Φιλελευθεριστής, απόφοιτος του πανεπιστημίου Ουάνγκ της Βόρειας Κορέας, στον ελεύθερο χρόνο του εκπαιδεύει χρυσόψαρα, γράφει στίχους και τους twittάρει, ενώ δηλώνει φανατικός θαυμαστής της Λιάνας Κανέλη Συγχρόνως διατηρεί συχνή επικοινωνία με το πνεύμα του Έλβις Πρίσλεϊ. Ψηφίζει και στηρίζει ΠΑΣΟΚ.