Αποκλειστικό: διέρρευσαν πατέντες για το μεθεπόμενο iPhone

Συνεργάτες του PiPESmag στην Ταϊβάν κατάφεραν να τσιμπήσουν πατέντες που καταχωρήθηκαν εκεί από φαινομενικά άσχετες εταιρείες, προφανώς για λογαριασμό της Apple, που “ζωγραφίζουν” το μεθεπόμενο iPhone. Αυτό, ΔΕΝ το περίμενες.

New_Iphone_7

Όπως είναι εμφανές, λοιπόν, στις δυο αυτές εικόνες που μας έστειλε ο συνεργάτης μας στην μακρινή Ταϊβάν, Shutoipa Katsehamo, η Apple αποφάσισε όχι απλά να αποδεχτεί, μα να εναγκαλίσει πλήρως τις αρχικές κακόβουλες φήμες που έλεγαν πως το iPad “ήταν απλά ένα ξεχειλωμένο iPhone”.

Έτσι, βλέπουμε πως, μάλλον χρησιμοποιώντας κάποια μετεξέλιξη της τεχνολογίας NFC, ή κάτι παραπλήσιο, το μεθεπόμενο iPhone θα μπορεί να “συνδεθεί” με άλλα iPhones για να μετατραπεί σε μια μεγαλύτερη συσκευή, καλύπτωντας και άλλες ανάγκες.

Όπως μας ενημέρωσε ο Katsehamo, “η άκρη του”, σε γνωστό εργοστάσιο κατασκευης gadgets της Ταϊβάν, χαρακτήρισε το σχέδιο της Apple ως “εμπνευσμένο”, αφού με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να καταργήσει όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της, να παράγει μόνο iPhones μα, όλως περιέργως, και να καλύπτει τις ανάγκες όλων των χρηστών και οπαδών της, και να πολλαπλασιάσει τα έσοδα της.

Και αυτό διότι, όσον αφορά στις συσκευές και τα μεγέθη, δεν θα χρειάζεται, πια, να αγχώνεται κανείς για το αν θα πρέπει να αγοράσει “το μεγάλο ή το μικρό iPad”: θα μπορεί να δημιουργήσει μια συσκευή (σχεδόν) σε όποιο μέγεθος προτιμά ο ίδιος, απλά “ταιριάζοντας” μεταξύ τους iPhones. Δυο iPhones; Οκτάιντσο tablet. Τρία iPhones; Δωδεκάιντσο. Δώδεκα iPhones; iMac.

New_Iphone_7_b

Για “τα αυξημένα έσοδα”, το προφανές: ένα iPad δεν είχε και τόσο διαφορετική τιμή από ένα iPhone. Τώρα, θα πρέπει να σκάσεις τουλάχιστον τα διπλάσια για να αποκτήσεις ένα (ουσιαστικά, “τουλάχιστον δυο iPhones”), και θα σου φαίνεται και ευκαιρία, “επένδυση σε βάθος χρόνου”, κάνοντας σε να πιστεύεις πως “σε ένα χρόνο θα χώσεις κανα-δυο iPhones ακόμη και θα το κάνεις ακόμα μεγαλύτερο” (ξεχνώντας πως σε ένα χρόνο θα έχουν κυκλοφορήσει κανα-δυο νέα, εντελώς ασύμβατα με αυτό τον τρόπο διασυνδεσιμότητας μοντέλα).

Σύμφωνα, μάλιστα, με “την άκρη” του Katsehamo, η Apple το σκέφτεται σοβαρά να κυκλοφορήσει και iPhones στις 1”, 2,5” και 5,5”, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στο πώς θα μπορούν να ταιριάζουν μεταξύ τους για να δημιουργούν άλλες συσκευές πολλών διαφορετικών μεγεθών.