Χαβιάρι για όλους τους Έλληνες

Η βουλευτίνα του λαού, Ραχήλ Μακρή, αποκαλύπτει το μυστικό για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από την Κρίση

Ραχήλ Μακρή

Πολλοί τη χλεύασαν, πολλοί άπιστοι Θωμάδες την αμφέβαλλαν, αλλά η βουλευτίνα και εκπρόσωπός μας, Ραχήλ Μακρή, βουλώνει μια και καλή τα στόματα όλων των επικριτών της, μπουκώνοντας όλα τα στόματα των Ελλήνων με χαβιάρι.

Και όχι χαβιάρι ότι κι ότι, μόνο γνήσιο χαβιάρι από κορίγονο Βεγορίτιδας! Αποκαλύπτοντας στο προσωπικό της Χρονολόγιο στο Facebook, η βουλευτίνα μας, αποκάλυψε το μυστικό που θα αποφέρει άμεσα στα ταμεία του Ελληνικού Δημοσίου, έσοδα άνω των 200 δις ευρώ.

H κα Μακρή θα εισηγηθεί στα σχολεία των οποίων τα παιδάκια αντιμετωπίζουν το φάσμα του υποσιτισμού, να μη μοιράζονται πλέον σάντουιτς και τυροκούλουρα, αλλά μπρουσκέτες με χαβιάρι από κοριγόνο Βεγορίτιδας, όπως ακριβώς τρώγανε κι οι παπούδες μας και όπως επιτάσσει η παράδοσή μας. Όχι τυρόπιτες, σοκοφρέτες, κρουασάν και άλλες ξενόφερτες αηδίες.Όπως τόνισε η βουλευτίνα μας:

Quote:

Αυτό το χαβιάρι αποτελούσε κύρια τροφή για τους παππούδες μας και για εμάς ως παιδιά. Το χρυσάφι βρίσκεται στην Ελληνική γή και στα ύδατα. Αναξιοποίητος πλούτος που κανείς δεν φρόντισε να αναδείξει καταδικάζοντας στην αφάνεια την διατροφική μας παράδοση που θα μπορούςε να αποτελέςει μοχλό ανάπτυξης για την οικονομία.

Εξάλλου η κα Μακρή ξεκινά το συντονισμό μιας νέας εκστρατείας, για την προβολή της ελληνικής κουζίνας, σε συνεργασία με τον προσωπικό της φίλο και διακεκριμένο σεφ Άγγελο Ναουμίδη, ιδιοκτήτη του βραβευμένου στο TripAdvisor, εστιατορίου Naoumidis Restaurant. Η κα Μακρή κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή θα μαγειρεύει στα πρωινάδικα των ελληνικών τηλεοράσεων, Τρίτη με Πέμπτη θα μεγειρεύει στην εκπομή της Ellen Degeneris, ενώ το Σάββατο θα μαγειρεύει μαζί με τη Μισέλ Ομπάμα και την Όπρα Γουίνφρι στη νέα εκπομπή μαγειρικής του καναλιού NBC.

Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη, αν κρίνουμε από τα εγκωμιαστικά σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος έχει ήδη δοκιμάσει τα ελληνικά εδέσματα της κας Μακρή. Ο Πρόεδρος Ομπάμα επισκέφθηκε ινγκόγκνιτο το εστιατόριο Naoumidis, όπου μαγείρεψε αποκλειστικά για αυτόν η κα Μακρή, και κατόπιν σχολίασε το δείπνο του στο TripAdvisor με το ψευδώνυμο Johnnie T:

Quote:

Νοστιμότατες γαρίδες μέσα σε σάλτσα κολοκύθας, πολύ καλή η πέστροφα με τον πουρέ σελινοριζας! Επίσης νόστιμη η σαλάτα με βινεγκρέτ πετιμεζιού! Πολυ γλυκό αν και νόστιμο το λάχανο του τουρσί μέσα σε πιπεριά Φλωρίνης. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μελιτζανόπίπερια και το μοναδικό χαβιάρι Ναουμίδη σε μπρουσκέτα με βουτυρό και βασιλικό!