Η Ζωίτσα στο πιο αναμενόμενο sequel

Το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της ιδιαίτερα αγαπητής miss Ζωής Κωσταντοπούλου και οι μοναδικές ερμηνείες της εντός και εκτός του χώρου της Βουλής δεν θα μπορούσαν να μην εντυπωσιάσουν τον James Cameron!

Titanic_Zoitsa

Έτσι, ο διάσημος σκηνοθέτης βρήκε στο πρόσωπο της την αφορμή που έψαχνε εδώ και τόσα χρόνια για να επιστρέψει στην μεγαλύτερη, ίσως, επιτυχία της καριέρας του, τον Τιτανικό.

Quote:

Δεν μπορώ, όταν την κοιτάζω το μυαλό μου θολώνει, το μόνο που σκέφτομαι είναι πως, όπου να’ ναι, θα το δούμε, δεν θα το δούμε το παγόβουνο;

Η θέαση μιας συνέντευξης της και μόνο, του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε τους δημοσιογράφους, του πόνου που φαινόταν να χαράσσεται στο πρόσωπο της στην προσπάθεια για δικαίωση, για διαμοιρασμό της σοφίας της στις άμυαλες μάζες, ήταν αρκετά.

Στην πράξη, το σενάριο του sequel γράφτηκε μόνο του.

Έτσι, το παγόβουνο θα επιστρέψει, για να αποτελειώσει μια νέα γενιά ταξιδιωτών που δεν γνωρίζουν τι τους περιμένει.

Ανάμεσα τους, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ως φάρο λογικής που φωτίζει το μονοπάτι προς τη σωτηρία των λίγων και εκλεκτών, θα δούμε την αγαπημένη Ζωίτσα, στον μεγαλύτερο – μέχρι τώρα – ρόλο της καριέρας της.

Μόνο αυτή θα μπορέσει να αντιταθεί στο παγόβουνο.

note

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες κάποιους μήνες αφού (και αν) ξεκινήσουν και πάλι τα πάρε-δώσε της χώρας μας με τον υπόλοιπο κόσμο, αφού ως Χολιγουντιανή υπερπαραγωγή, δεν προβλέπεται να το δούμε με τις τωρινές συνθήκες.

Άξιο σημείωσης πως παρά τη συμμετοχή της στο κινηματογραφικό αυτό έπος, η Ζωίτσα ξεκαθάρισε πως τάσσεται κατά του καπιταλιστικού κατεστημένου και της εμμονής του Χόλιγουντ να προβάλει στρεβλές αξίες στα νιάτα μας, εξηγώντας πως ο μοναδικός λόγος της συμμετοχής της είναι ώστε να μπορέσει να μεταβιβάσει σημαντικό μερίδιο απο την αμοιβή της – θα αγγίζει τουλάχιστον το 0,7% – στα, για την ώρα άδεια, ταμεία των Ασφαλιστικών Φορέων της χώρας μας.