Δυναμικό cum back Σαμαρά στην πολιτική σκηνή

Επιστρέφει ως μέλος της διαπραγματευτικής αποστολής της Ελλάδας στο Eurogroup

samaras_2

Ανατρέποντας τις εξελίξεις, για πολλοστή φορά, ο κος Σαμαράς, επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο των πολιτικών ζυμώσεων, φέροντας την προσωπική του μαγιά, σε όσα ψήνονται τον τελευταίο καιρό, στην ευρωπαϊκή κουζίνα των Βρυξελλών.

Δεν έχουν περάσει 2 εικοσιτετράωρα από την παραίτηση του κου Σαμαρά από την προεδρία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, και ξαφνικά, τσουπ, νά σου και πάλι ο κος Σαμαράς, ο πιο hot κόμματος των απανταχού gay της Ελλάδας, ξεφυτρώνει στο μέσο των πολιτικών διεργασιών.

Για να τα κάνουμε και πιο λιανά, για όσους μπούφους δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη, για το τι παίζει, ο κος Σαμαράς, εκκλήθη εσπευσμένα από τον ίδιο τον Πωρδυπουργό μας, Αλέξη Τσίπρα, σε θέση Αναπληρωτή Υφυπουργού Οικονομικών, στο πλευρό του νέου ΥΠΟΙΚ, κου Ευκλείδου Τσακαλώτου, ώστε να τον βοηθήσει στο εξαιρετικά δύσκολο έργο της διαπραγμάτευσης με τους βάρβαρους Γερμανοτεύτωνες, Φραγκογαλάτες και τα άλλα ημιάγρια Βαλτικά φύλα που εναντιώνονται στην προοπτική της Ελλάδας για παραμονή στην Ευρωζώνη.

Ο κος Σαμαράς έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες, οι οποίες έχουν δύο σκέλη: στο πρώτο μέρος, θα σκουπίζει τον ιδρώτα από το μέτωπο του κυρίου Τσακαλώτου και θα του δίνει γουλίτσες μίγματος Milko, Gatorade και Red Bull, προκειμένου να αντέξει τις μαραθώνιες συσκέψεις.

Σε δεύτερη φάση, ο κος Σαμαράς θα αναλάβει το ειδικό χαρτοφυλάκιο του κουρέματος του Ελληνικού Χρέους, έτσι ώστε να καταστεί βιώσιμο και υποφερτό. Όπως δήλωσε ο κος Σαμαράς, στον ειδικό απεσταλμένο του PiPesmag, στις Βρυξέλλες, Θεόδωρο Καγκελλάκη Συγκαμενάκη:

Quote:

Ε, καλά, με τίποτε δεν υποφέρεται το Χρέος, έτσι όπως είναι, έχει βουήξει όλος ο κόσμος πια! Μέσα στη λίγδα και την κασίδα, την ψαλίδα και την ψείρα. Να στο πάρω εγώ το, να το κάνω κουκλί! Θα του κάνω το λουσιματάκι του και μετά τα μαγικά μου δάκτυλα θα το μεταμορφώσουν σε αριστούργημα. Θα του δώσω μια φραντζούλα με αφέλειες μπροστά για πιο punk retro άποψη, πίσω κοντό, ξυρισμένο στυλάκι αγορέ, πυρόξανθες ανταύγειες στην κορυφή με σιέλ μυτίτσες στις άκρες, έτσι για να τονίσουμε το εθνικό look. Καλέ θα το βλέπει ο Ρέντζι το χρέος μας και θα ψοφάει να περιλάβω και το δικό του!

Η είδηση ανάληψης των υπουργικών καθηκόντων από τον κο Σαμαρά, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό, αν κρίνουμε από τα σχόλια των Μ.Μ.Ε. Θετικά εκφράσθηκαν τόσο η κα Τατιάνα Στεφανίδου, όσο και η κα Φαίη Σκορδά. Πιο συγκρατημένη αισιοδοξία εξέφρασε ο καλλιτεχνικός κόσμος, με τον κο Σάκη Ρουβά να σχολιάζει:

Quote:

Εκτιμώ το άνοιγμα αυτό του πολιτικού κόσμου, σε νέες δυνάμεις, ειδικά όταν αυτές προέρχονται από το χώρο των γραμμάτων, του πνεύματος και του haute coiffure. Σας το λέω μετά βεβαιότητας, αφού, μετά τη γνωστή στροφή μου στην ποιότητα, ξέρω να ξεχωρίζω το καλό παρθένο ελαιόλαδο. Είναι καλό παλικάρι ο Σαμαράς. Πιάνουν τα χέρια του. Πιάνουν πουλιά στον αέρα!