Η Ευρώπη υιοθετεί τη Δραχμή

Με την Ελλάδα να αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει το Ευρώ, τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωζώνης βρήκαν την ιδανική λύση για το πρόβλημα.

Δραχμή

Όπως αποκαλύφθηκε χθες τα ξημερώματα, σε υλικό που υπέκλεψαν χάκερς από το PiPουργείο Επικοινωνιακών Πολιτικών, η Ελληνική Κυβέρνηση είναι ήδη ενήμερη για το Plan B που όχι απλά σκέφτεται, μα ήδη άρχισε να υλοποιεί η υπόλοιπη Ευρώπη.

Πολλοί στις Βρυξέλες θεωρούν πως έχουμε μουλαρώσει και δεν πρόκειται να ξεκουνηθούμε ποτέ από το Ευρώ, αφού δεν κάναμε βήμα ούτε τώρα που δεν το έχουμε.

Τουλάχιστον οι 15 από τα 18 μέλη φαίνεται πως το έχουν πάρει απόφαση πως η Ελλάδα δεν (θέλει να) γυρίσει στη Δραχμή, και δεν μπορείς και να την αναγκάσεις με την καμία. Ακόμα και αν, μακροπρόθεσμα, “Είναι Για Το Καλό Της” (TM). Έτσι, έχουν ήδη σχεδόν ολοκληρώσει τη δική τους μετάβαση στη Δραχμή.

Ολλανδία και Ιρλανδία έχουν ήδη τυπώσει μεγάλες ποσότητες χαρτονομισμάτων 100, 200, 500 και 1000 Δραχμών, με τα οποία σκοπεύουν να αντικαταστήσουν πλήρως το Ευρώ, μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Γαλλία και Ιταλία έχουν ήδη, όπως μας ενημέρωσε ο εκεί ανταποκριτής μας, Tobulo Parliamente, αρχίσει και την κυκλοφορία χαρτονομισμάτων 100 και 500 Δραχμών, καθώς και κερμάτων 0,25, 1, 5 και 10 Δραχμών.

Έτσι, η Ελλάδα θα μπορέσει να παραμείνει στο Ευρώ, και η υπόλοιπη Ευρώπη να ασφαλιστεί στην πιθανότητα η χώρα μας να βυθιστεί παίρνοντας το μαζί της.

Έχει ολοκληρωθεί, δε, σε ποσοστό 97%, οχι μόνο εκτενές σχέδιο για το πώς όλες οι χώρες θα μπορέσουν να βγούν από το Ευρώ, αλλά και για το πώς θα μπορέσουν να επιστρέψουν σε αυτό, αν πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις (και το επιθυμούν), στο μέλλον.

  • e4rthw0rm

    Το σκέφτηκες ποτέ για ευρωβουλευτής; 😛