Ο Γαρδέλης (ήταν) το κρυφό φαβορί για Υπουργός Οικονομικών

Tags:

Πριν την επιλογή του Mr. Ευκλείδη Τσακαλώτου για τη θέση του Υπ. Οικονομικών, φαβορί για το ίδιο πόστο ήταν ο Σταμάτης Γαρδέλης!

Γαρδέλης_Υπουργός_Οικονομικών

Όπως αποκάλυψαν πηγές του PiPESmag, ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν το βασικότερο φαβορί για την, κενή για λίγες ώρες, θέση του Υπουργού Οικονομικών, κατόπιν της παραίτησης του Mr. Γιάνη Βαρουφάκη.

Σύμφωνα με τις έμπιστες (και γάργαρες) πηγές μας, ο λόγος που δεν επιλέγει ο κ. Γαρδέλης για τη θέση ήταν η έντονη διαφωνία του Mr. Πάνου Καμμένου με τα σχέδια του Πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, να τον τοποθετήσει στο επίκεντρο των νέων διαπραγματεύσεων με τους εταίρους, χτίζοντας όλη την επίσης μπράντ νιού διαπραγματευτική προσέγγιση της χώρας μας στο σχετικά ξεχασμένο, πια, μέγκαχιτ του κ. Γαρδέλη από τα 80s, “Άντε σπάσε ρε μαλάκα” (προφανώς απευθυνόμενο προς Τους Θεσμούς).

Οι έγκυρες (και πεντακάθαρες) πηγές μας επιβεβαιώνουν πως ο Mr. Καμμένος άρχισε να αφρίζει στο άκουσμα της σκέψεως του κ. Τσίπρα, εκτοξεύοντας οργισμένος το τρενάκι του στον κοντινότερο τοίχο του πολιτικού του γραφείου, κραυγάζοντας…

Quote:

…δεν είναι πράγματα αυτά, του έλεγα όλο το βράδυ πως θα έπρεπε να καταφύγουμε στον Κώστα Τσάκωνα, ή, έστω, στον Λαλάκη τον Εισαγώμενο, που θα αποτελούσε και άμεσο σχόλιο στην νέα τάση περήφανης αποξένωσης μας, και με γείωσε κανονικότατα. Αν τα πάρω στην κράνα και πάω με κανένα ΠΑΟ στη Βουλή το απόγευμα, εγώ θα φταίω; Άργκρ!

Τελικά, ο κ. Τσακαλώτος φαίνεται πως αποτέλεσε μια μέση οδό ανάμεσα στους δυο ηγέτες, μια ήπια συμφωνία ανάμεσα τους, αν και τώρα – λένε οι ευηπόληπτες (και δροσερές) πηγές μας – έχει ξεσπάσει νέα διαφωνία, στο αν θα πρέπει η νέα παρτίδα με τους εταίρους να είναι πάλι πόκερ ή να πάμε κατευθείαν σε στρίπ κουμκάν.