“Τέρμα τα παιχνίδια” τονίζει στον Τσίπρα ο Γιούνκερ

Tags:

Αγνοώντας επιδεικτικά το διχασμό του Ελληνικού λαού, αρνούμενος να διευκρινήσει αν, τελικά, το όνομα του προφέρεται “Γιούνκερ” ή “Γιουνκέρ”, ο Πρόεδρος της Κομισσιόν, Ζαν Κλώντ Γιούνκέρ τόνισε στον Mr. Τσίπρας πως τελείωσαν τα παιχνίδια.

Γιούνκερ-Τέρμα_τα_παιχνίδια

Όσο και αν τον παρακάλεσε ο Mr. Τσίπρας για μια νέα έναρξη των προσπαθειών, ο Γιούνκέρ έμεινε στάσιμος, αμετακίνητος, ακλώνητος, αγέρωχος και Άλλα Από Άλφα, αρνούμενος πεισματικά να υποκύψει στις παρακλήσεις.

Quote:

Είναι η δέκατη έκτη φορά που χάνετε, Mr. Τσίπρας…

…μας μετέφερε η Θεανώ Σαλιχόρα, εξωτερική ανταποκρίτρια του PiPESmag, πως του είπε, συγκρατώντας με δυσκολία τα νεύρα του…

Quote:

…και σας είχαμε πεί από την πρώτη στιγμή πως το Σώουλ Κάλιμπερ είναι ένα παιχνίδι με βάθος. Δεν το παίζεις μόνο για να βλέπεις βυζά. Χρειάζεται στρατηγική. Τάϊμινγκ.

Σε μια προσπάθεια να αποδείξει πως, όντως, τάσσεται υπέρ της χώρας μας, και θυμίζοντας για μια ακόμη φορά πως η θέση της βρίσκεται “εντός της Ευρώπης”, διέκοψε τις συνομιλίες. Για την ώρα.

Tsipras_Game_Over

Πριν αποχαιρετίσει τον Mr. Τσίπρας, του έδειξε – με την προσπάθεια συγκράτησης των νεύρων του να είναι εύκολα ορατή, από την φλέβα που παλλόταν στο κούτελο του – “πού βρίσκονται τα τουτόριαλς στο μενού”, και του πρότεινε να επιστρέψει στη χώρα μας, ξεκινώντας επίσημα μια περίοδο μετάβασης σε ευκολότερο level με περισσότερη ενέργεια για το χαρακτήρα του “μέχρι να μάθει έστω τα βασικά από άμυνα και ρηβέρσαλς”.

Τον συμβούλεψε, δε, να σταματήσει να επιλέγει την Τάκι, αφού απευθύνεται σε πιο “μετρημένους” παίκτες, και να προτιμήσει κάποιον πιο φιλικό προς τους νουμπάδες, όπως ο Μιτσουρούγκι ή ο Ζήγκφριντ.

Quote:

Και μην κοπανάς τα πλήκτρα σαν να περιμένεις πως θα έρθει το ασανσέρ γρηγορότερα επειδή έχεις ευκοίλια…

…φαίνεται να του είπε, καθώς τον ξεπροβόδιζε, θυμίζοντας πως η επόμενη συνάντηση τους θα είναι και η τελική-τελική.

Quote:

Μετά έχουμε το τουρνουά, και θα μας πηδήξουν οι Ιάπωνες. Δεν έχει άλλες αναβολές. Game Over.