About

Το PiPES magazine είναι η απόδειξη του, όπως μας λένε συχνά-πυκνά στην μέχρι τώρα ζωή μας, “είστε γελοίοι, κύριοι”. Μας το έχουν πει τόσες φορές που το πήραμε επάνω μας και αποφασίσαμε να το κάνουμε site. Και e-mag, μα αυτό είναι μια άλλη, παλαιότερη και πονεμένη ιστορία.

Όπως και να έχει, δεν θα πρέπει να πάρεις τίποτε από όσα διαβάσεις εδώ στα σοβαρά, πόσο μάλλον “τοις μετρητοίς”. Περίμενε τουλάχιστον τις εκπτώσεις ή βάλε δόσεις. Μην μας πάθεις overdose.

Αυτά τα λέμε διότι κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν το ψεύτικο άρθρο για τον παππού-που-δεν-έλεγε-να-πεθάνει που είχαμε αναρτήσει πριν το νέο reboot μας. Ψάριαααα!

Και για να κλείσουμε με το απαραίτητο disclaimer για τους κρύους που δεν έχουν την παραμικρή αίσθηση του χιούμορ..:

alert

Το περιεχόμενο του PiPES magazine είναι χιουμοριστικό, και κάθε περίπτωση αναφοράς σε υπαρκτά πρόσωπα ή/και καταστάσεις, γίνεται ως παρωδία και με στόχο την (όχι βιομηχανική ή με τον οποιοδήποτε τρόπο χρεώσιμη, αγαπητοί κρατικοί παράγοντες) μαζική παραγωγή γέλωτα.

Προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε το περιεχόμενο μας σε υψηλά επίπεδα και καλαίσθητο, εκτός από περιπτώσεις όπου η περίφημη αμερικάνικη προσέγγιση “how low can you go” μπορεί να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα της παραγωγής πρόσθετου γέλωτα. Έτσι, δεν θα βρεις στην ύλη μας κείμενα που να μπορούν να χαρακτηριστούν με κανέναν τρόπο ως “προσωπικές επιθέσεις” ή που να μειώνουν κάποιο υποκείμενο.

Θα πρέπει, επίσης, να αναφέρουμε πως ό,τι βλέπεις εδώ δεν είναι αποτέλεσμα ενός μοναχικού blogger που αποφάσισε να τα βάλει με τον κόσμο, και ελέγχονται από άτομα με διαφορετικούς χαρακτήρες, ιδεολογικά (και όχι μόνο) πιστεύω και απόψεις περί του “τι είναι αστείο και τι όχι”, πριν βρουν το δρόμο τους προς τον browser σου.

Αυτό θα πει πως αν νιώσεις πως θίγεσαι από κάτι, πως “δεν είναι αστείο και σε προσβάλει”, α) κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις την παραμικρή αίσθηση του χιούμορ αφού περισσότεροι από ένας, πριν από εσένα, γέλασαν με αυτό και δεν το θεώρησαν προσβλητικό με κάποιο τρόπο και, ίσως το σημαντικότερο, πως β) μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας για να αφαιρεθεί η ανάρτηση. Προειδοποιούμε, όμως, πως σε τέτοιες περιπτώσεις προφανώς χρειάζεται πρόσθετος έλεγχος και επανεξέταση του “ύποπτου υλικού”, καθώς και, για να είμαστε απόλυτα καλυμμένοι, η παράθεση του μαζί με το όποιο μήνυμα σου στον νομικό μας σύμβουλο.

Θυμίζουμε, βέβαια, πως ζούμε σε χώρα όπου (υποτίθεται πως) υπάρχει ελευθερία λόγου, όπου ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του και το δικαίωμα έκφρασης τους. Αν μας δεις να αναφέρουμε ξεκάθαρα πως το έτερον σου ήμισυ “έκανε πεζοδρόμιο φορ φρη προχθές στην Κολιάτσου” έχεις κάθε δικαίωμα να αφρίσεις και θα οφείλουμε να σου ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη με την ουρά στα σκέλια. Αν, όμως, νιώσεις πως σε προσβάλει το “η Πανάθα είναι κουρέλα”, λυπάμαι, ατύχησες, διάβασε πάλι αυτο που λέγαμε για το νομικά προστατευόμενο δικαίωμα μας στην ελευθερία σκέψεων, απόψεων και έκφρασης αυτών.

Θεωρούμε πως τα παραπάνω είναι κατανοητά αλλά και, για τους περισσότερους, αυτονόητα.

Όπως και να έχει, υπομονή, και έρχεται η ανάκαμψη.

Αυτό ήταν παράδειγμα χιούμορ.

You should also read: